Chord Talak Tilu

B E aduh biyung inyong ora sudi. Em Indit sore kurunyung geus subuh B.


Chord Gitar Talak Tilu Masnurul

Chord Kunci Gitar Doel Sumbang – Jampe Harupat.

Chord talak tilu. Gm D Eb C G Ab Cm Chords for TALAK TILU- BUNGSU BANDUNG with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Intro C5 D5 C5 D5 C5 D5 C5 D5 C5 D5 C5 B5 G5 C5 D5 C5 D5 C5 D5 C5 D5 F5 G5 F5 D5 B5 2x G Bm G Bm Verse Bm Naha moal rek hanjelu Anjeun waka buru buru G Bm Menta talak til. Fm aca aca nehi nehi.

Chord Kunci Gitar Doel Sumbang – Bulan Batu Hiu. Ceurik ati di tambelakan. Nyeri-nyeri teuing B Ceurik ati ditambelarkeun C B Henteu beunang ku disabaran C Aduh alah ieung Em Tega teh teuing.

Henteu benang ku disabaran. Chord Kunci Gitar Lirik Lagu Bungsu Bandung – Talak Tilu Intro. Henteu benang ku disabaran.

Em Mana nyeri nyeri nyeri teuing B Ceurik ati di tambelakan C B Henteu benang ku disabaran C Aduh alah ieung Em Tega teh teuing Em Indit sore tulunyungna subuh B Abdi tunduh mukakeun tulak C B. A Fm bila sifatmu terus begitu. Chords for Bungsu Bandung – Talak Tilu Official Music Video.

G pulang saja kau pulang ke rumah orang tuamu. Indit sore tulunyungna subuh. Chord Kunci Gitar Lirik Lagu Bungsu Bandung Talak Tilu Intro.

Nyeri-nyeri teuing B Ceurik ati ditambelarkeun C B. Kunci Chord Gitar Bungsu Bandung – Talak Tilu. Ab Cm G Ab7.

Fm aca aca nehi nehi. Mana nyeri nyeri nyeri teuing. Em B C B C Em 3x.

Em-B-C-B-C-Em 3x Em. Ceurik ati di tambelakan. Chord Kunci Gitar Doel Sumbang – Kalau Bulan Bisa Ngomong.

Chord Kunci Gitar Doel Sumbang – Aku Cinta Kamu. Ku tak habis pikir kurangku dimana. E B Bm Em C G Am Chords for TALAK TILU SAKALIAN – UPIT SARIMANAH PDhede Ciptamaswmv with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

Dm G C Am Dm G C. E B Gm Cm A C G G Bm Em D Chords for TALAK TILU with capo transposer play along with guitar piano ukulele. Dm G C E.

Provided to YouTube by IDE MusicTalak Tilu NinaPop Sunda Terbaik Nina Vol2 Gasentra PajampanganReleased on. Em Mana nyeri nyeri nyeri teuing B Ceurik ati di tambelakan C B Henteu benang ku disabaran C Aduh alah ieung Em Tega teh teuing Em Indit sore tulunyungna subuh B Abdi tunduh mukakeun tulak C B Batin nyeuri ceurik sorangan. Chordify is your 1 platform for chords.

If playback doesnt begin shortly try restarting your device. Penyanyi Dangdut Koplo yang satu ini banyak penggemarnya namanya Lila Anggita kali ini menyanyikan lagu judulnya Talak Tilu. Berikut lirik dan chord lagu Talak Tilu dari Doel Sumbang.

Chord Talak Tilu – Bungsu Bandung Chord Lagu Sunda Intro. Em – B – C – B – C – Em 3x Em Mana nyeri. Cm alala tum jahe jahe.

Lirik Chord Lagu Kalau Bulan Bisa Ngomong – Doel Sumbang dan Nini Karlina. Chord Kunci Gitar Doel Sumbang – Meni Geuleuh. Mana nyeri nyeri nyeri teuing.

Em B C B C Em. Abdi tunduh mukakeun tulak. Cm alala tum jahe jahe.

Kau tega melepaskan aku. C hord U search. Chord Kunci Gitar Doel Sumbang – Runtah.

Chord Kunci Gitar Doel Sumbang – Rindu Aku Rindu Kamu. G bisa talak tilu talak tilu. Talak Tilu Dangdut Koplo Hot Version Lila Anggita.


Chord Gitar Talak Tilu Masnurul


Chord Kunci Gitar Bungsu Bandung Talak Tilu


Chord Gitar Talak Tilu Masnurul


Chord Gitar Talak Tilu Belajar


Talak Tilu Kang Abi Serahkeun Doel Sumbang Chords Chordify


Lirik Dan Chord Lagu Talak Tilu Dari Doel Sumbang


Not Angka Pianika Bungsu Bandung Talak Tilu Calonpintar Com


Chord Kunci Gitar Talak Tilu Doel Sumbang Calonpintar Com


Chord Talak Tilu Bungsu Bandung Banyolan Sunda