Chord Dek Kowe Mbiyen Janji Karo Aku

Kanthi ikhlas tekan mati. Neng nyatane ngapusicidro ati iki.


Chord Kunci Gitar Kelingan Mantan Ndx Aka Tribun Jateng

Make strumming patterns to the song using the editor.

Chord dek kowe mbiyen janji karo aku. G D Dek kowe mbiyen janji karo aku Ngapusi Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati. G D Dek kowe mbiyen janji karo aku Ngapusi. G D Dek kowe mbiyen janji karo aku Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati C D G Em Neng nyatane ngapusi cidro ati iki Am D G Netes elohku mili deres ning pipi Int D Reff.

Lirik Lagu Ndx AKA – Kelingan Mantan Ft. Lirik dan Kunci Gitar Chord NDX AKA Feat. Dekkowe mbiyen janji karo aku Ngapusi Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati C D G Em Neng nyatane ngapusicidro ati iki Am D G Netes elohkumili deres ning pipi.

Chord diatas capo di fret 2 ORIGINAL CHORD Intro. Ndx Aka – Kelingan Mantan chords To add strumming. Correct tabs content with proposed changes.

Dek kowe mbiyen janji karo aku Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati C D G Em Neng nyatane ngapusi cidro ati iki Am D G Netes elohku mili deres ning pipi. Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan. Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati C D G Em Neng nyatane ngapusi cidro ati iki Am D G Netes elohku mili deres ning pipi G Pancen loro nek.

Dek kowe mbiyen janji karo aku Am Em nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati F G C Am ning nyatane ngapusi cidro ati iki Dm G C netes elohku mili deres ning pipi C dek opo iki bukti katresnanmu marang aku G kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu Am rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari. Ndx Aka – Kelingan Mantan chords Comment. Sumpah janji tresno iki karo kowe.

F A F dek kowe mbiyen janji karo aku Gm Dm nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati D F A Gm ning nyatane ngapusi cidro ati iki Cm F A netes elohku mili deres ning pipi Chorus A F dek kowe mbiyen janji karo aku Gm Dm nglakoni tresno suci kanthi ikhlas. Create and get 5 IQ. Dek kowe mbiyen janji karo.

Dek kowe mbiyen janji karo aku Gm Dm nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati D F A Gm ning nyatane ngapusi cidro ati iki Cm F A netes elohku mili deres ning pipi A pancen loro nek kelingan tentang masa lalu F Gm bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku. C Dek opo iki bukti katresnanmu marang aku G kowe nenggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu Am rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari Em. Kangmas kangen dek kangen banget ibarat sego kucing ra di kareti ambyar ati iki dek ambyar tenan opo maneh nek kelingan janjimu dek terus ning ati kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek rekaman neh teko ning studio mergakno iki ngesakne kangmas C G dek kowe mbiyen janji karo.

Mugo wae iso langgeng sak lawase. NDX AKA – DEK KOWE MBIYEN JANJI KARO AKUFonso Music adalah channel youtube karaoke yang bisa kamu manfaatkan untuk cover lagu Indonesia. CHORDS USED G D Em Bm C Am Reff G D Dek kowe mbiyen janji karo aku Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati C D G Em Neng nyatane ngapusi cidro ati iki Am D G Netes elohku mili deres ning pipi Int D Reff G D Dek kowe mbiyen janji karo aku Ngapusi Em Kelingan Mantan CHORDS by.

Bb F Dekkowe mbiyen janji karo aku Gm. Dek kowe ning ndi. Chorus C G dek kowe mbiyen janji karo aku Am Em nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati F G C Am ning nyatane ngapusi.

Am D G. Kangmas kangen dek kangen banget ibarat sego kucing ra di kareti ambyar ati iki dek ambyar tenan opo maneh nek kelingan janjimu dek terus ning ati kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek rekaman neh teko ning studio mergakno iki ngesakne kangmas G D dek kowe mbiyen janji karo aku Em Bm. G D Dekkowe mbiyen janji karo aku Ngapusi Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati.

Dekkowe mbiyen G janji karo aku Am nglakoni tresno suci Em kanthi ikhlas tekan mati F G neng nyatane ngapusi C Am cidroati iki Dm G netes elohku mili deres C neng pipi. Kelingan Mantan CHORDS by NDX AKA for GUITAR UKULELE and PIANO. Netes elohkumili deres ning pipi.

There is no strumming pattern for this song yet. Cm mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso G godaan teko nanging aku ora ngiwo D saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni A ono kowe aku wani ngadepi urip iki Cm matur suwun wis gelem nompo aku G sampun percoyo karo janji janjiku D bakal tak jogo tekan ing patiku A kanggoku awakmu kuwi harga diriku G wes seprene suwene D aku. Dek kowe mbiyen janji karo aku Am Em nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati F G C Am ning nyatane ngapusi cidro ati iki Dm G C netes elohku mili deres ning pipi C dek opo iki bukti katresnanmu marang aku G kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu Am rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari.

C D G Em. Opo iki bukti katresnanmu marang aku. Press the add strumming button.

Pjr Dek Koe Mbiyen Janji Karo Aku Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati Ning Nyatane Ngapusi Cidro Ati Iki Netes Eluhku Mili Deres Ning Pipi Dek Koe Mbiyen Janji Karo Aku Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati Ning Nyatane Ngapusi Cidro Ati Iki Netes Eluhku Mili Deres Ning Pipi Pancen Loro Nek Kelingan Tentang Masa Lalu Bayangan. Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan. Chord Ndx AKa Kelingan mantan season 2 – version 1 – Intro C G Am Em F G C Am Dm G C Dek kowe ning ndi.

Each strumming once added will be. Dekkowe mbiyen janji karo aku Em Nglakoni tresno suci Bm Kanthi ikhlas tekan mati C D G Em Neng nyatane ngapusicidro ati iki Am D G Netes elohkumili deres ning pipi. To suggest a correction to the tab.

Dekkowe mbiyen janji karo aku Ngapusi Em. PJR – Kelingan Mantan Session 2.


Lirik Lagu Lungo O Jhandut Version Oleh Happy Asmara Di 2021 Lagu Lirik Lagu Musik Dunia


Chord Kunci Gitar Dan Lirik Kelingan Mantan Nella Kharisma Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku Tribun Solo


Lirik Lagu Yo Wis Oleh Ilux Id Di 2021 Lirik Lagu Lagu Lirik


Chord Kelingan Mantan Ndx A K A Dari Kunci D Beserta Lirik Lagu Dek Kowe Mbiyen Janji Karo Aku Tribunnews Com Mobile


Chord Gitar Dan Lirik Lagu Kelingan Mantan Ndx A K A Lengkap Dengan Video Klipnya


Lirik Lagu Kelingan Mantan Janji Canda Oras


Lirik Dan Chord Gitar Lagu Kelingan Mantan Ndx Aka Dek Kowe Mbiyen Janji Karo Aku Tribun Wow


Lirik Lagu Mandek Nangis Oleh Vita Alvia Di 2021 Lirik Lagu Lagu Lirik


Jajal Kowe Dadi Aku Safira Inema Penyanyi Lagu Lirik Lagu